Home » Facilitair

Schoonmaken, meer dan poetsen alleen

Wij onderscheiden ons in de markt omdat we werken met een in huis ontwikkeld kwaliteitsprogramma in plaats van een werkprogramma. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw ‘schoon’ ook ons ‘schoon’ is.

Onze mensen zijn geen ‘poetsvrouwen’, maar worden door Safety Guard completer opgeleid om te kunnen werken met het kwaliteitsprogramma. Ervaring leert ons dat de verwachtigen worden waargemaakt en kosten gereduceerd. Tijdens het oriënterend gesprek leggen wij uit wat het kwaliteitsprogramma inhoudt. U zult dan begrijpen waarom onze resultaten aansluiten op uw wensen en verwachtingen. Dat is onze garantie. Altijd. Ook bij onze schoonmaakdienst. Dat is het grootste voordeel van Safety Guard.

Dus twijfelt u over de kwaliteit van uw huidige leverancier of bent u benieuwd hoeveel onze aanpak u kan besparen? Bel dan voor een afspraak.

”Sinds Safety Guard Facility B.V. onze Outletwinkel schoonmaakt meten wij direct erna een omzetstijging en dus ook meetbare klanttevredenheid.”

Tamara den Dulk
Storemanager Puma Outlet Store

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht