Home » Beveiliging » Evenementbewaking

Evenementenbeveiliging, het gezicht van uw evenement

Safety Guard in Lelystad heeft veel ervaring met het verzorgen van evenementenbeveiliging. Graag zetten wij onze kennis en ervaring ook in op uw evenement. Onze speciaal getrainde medewerkers zorgen er niet alleen voor dat uw bezoekers niets overkomt, maar dragen ook bij aan een positieve sfeer. Onze evenementbeveiliger (m/v) is naast zijn primaire taak namelijk breder inzetbaar. Wij garanderen u dat onze evenementbeveiliger, zowel op uiterlijk als op communicatief niveau, past bij uw evenement. Dat is het grootste voordeel van werken met Safety Guard.

Vriendelijke en veilige evenementenbeveiliging

Zeker in het huidige klimaat is het beveiligen van evenementen noodzakelijk. Maar hoe zorgt u ervoor dat de maatregelen die u treft, de sfeer en toon van uw evenement niet overschaduwen? Wij weten precies hoe we dat moeten aanpakken. Hoe gaan we te werk? Door de evenementenbeveiliging goed uit te denken en op te zetten. Hierbij maken we gebruik van moderne apparatuur en zetten we ervaren beveiligers met de juiste uitstraling in. Zo bent u zeker van een optimale evenementenbeveiliging op uw locatie.

Onze mensen voeren ook extra werkzaamheden uit

De mensen van onze beveiliging zijn compleet opgeleid en daardoor in staat om extra werkzaamheden* uit te voeren. Dit betekent voor u zowel financieel als operationeel een besparing. Tijdens het oriënterend gesprek lichten wij toe waarom u meer mag en kunt verwachten van de evenementenbeveiliging van Safety Guard. Uiteraard zonder de focus te verliezen op onze primaire taak: het garanderen van de veiligheid van uw gasten.

* Extra werkzaamheden kunnen zijn:

  • Bezoekers te woord staan of aanspreken
  • Controle toegang
  • Visitatie
  • Gastheerschap
  • Handhaving bij misdragingen
  • Naleving van de huisregels

Laat uw evenement beveiligen door ons

Organiseert u een festival, feest of een ander evenement in Lelystad en omstreken? En bent u benieuwd hoeveel onze aanpak u kan besparen of laat uw huidige leverancier wel eens een steek vallen? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0320 219 600. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen en beveiligen uw evenement op een professionele manier.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht