Home » Over ons

Onze aanpak maakt het verschil

Zoekt u het prototype beveiliger: gewichtig, jong broekie in een te groot pak met een zaklamp of een kleerkast waar geen fatsoenlijk gesprek mee te voeren is? Of een schoonmaakster die overal omheen schoonmaakt en niet verder kijkt of nadenkt? Dat zult u bij ons niet vinden.

Bij Safety Guard worden de werknemers speciaal geselecteerd zodat men aansluit bij uw bedrijfscultuur en/of wensen en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen. Dat is onze garantie. Altijd. En dat is het grootste voordeel van Safety Guard.

Deze garantie krijgt u omdat een directielid van Safety Guard deze in een persoonlijk gesprek met u achterhaalt, meemaakt en ervaart. Door de inmiddels decennia lange ervaring weet hij feilloos te achterhalen welk type persoon daar het beste bij past. Deze wordt speciaal voor u gerecruit en opgeleid naar de normen en waarden van Safety Guard.

Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Om dit te kunnen garanderen gaat onze aanpak verder dan hier beschreven. Bent u benieuwd naar onze aanpak of voert uw huidige leverancier de werkzaamheden niet uit zoals u wenst? Bel dan voor een afspraak.

Onze specialisaties:

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht