Home » Beveiliging » Objectbeveiliging-gastheerschap

Het bevorderen van klantbeleving door gastheerschap wordt steeds belangrijker. Omgaan met en het inspelen op de wensen en behoeften van klanten is essentieel, maar hoe doet u dit zonder in te leveren op veiligheid? Onze objectbeveiliger is naast zijn primaire taak breder inzetbaar. Wij garanderen u dat de objectbeveiliger past binnen uw bedrijfscultuur en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen. Dat is het grootste voordeel van werken met Safety Guard uit Lelystad.

Gastheerschap als visitekaartje voor uw bedrijf

Het imago van uw bedrijf of organisatie wordt in grote mate bepaald door de beleving van uw gasten, klanten, leveranciers en personeel. Een hartelijke doch professionele ontvangst door een representatieve beveiliger van Safety Guard is de ultieme binnenkomer. Met gastheerschap zorgen zij ervoor dat u opperbest vertegenwoordigd wordt tegenover alle bezoekers, zonder daarbij hun alertheid op de veiligheid van uw pand te verliezen. Zo is uw bedrijf altijd op haar meest klantgericht, om service van kwaliteit te kunnen leveren.

Onze medewerkers zijn breed opgeleid

Onze mensen zijn completer opgeleid en in staat extra werkzaamheden uit te voeren. Dit betekent voor u zowel financieel als operationeel een besparing. Tijdens een oriënterend gesprek wordt deze visie u uitgelegd en lichten wij toe wat u mag verwachten van een objectbeveiliger van Safety Guard. Het uitvoeren van extra werkzaamheden wordt uiteraard gedaan zonder de focus te verliezen op de primaire taak: het garanderen van de veiligheid. Fijn om vooraf te weten is dat onze uurtarieven scherp zijn en beginnen rond de € 30,- per uur, dat is inclusief eventueel bijkomende taken. Aan extra werkzaamheden kunt u onder andere denken aan:

  • Bezoekers te woord staan of aanspreken
  • Meterstanden opnemen en doorgeven
  • Diverse schoonmaakwerkzaamheden
  • Afhandeling van storing bij bijvoorbeeld licht, stroom en luchtbehandeling
  • Actief parkeerbeheer. Denk daarbij aan afromen van betaalautomaten, slagboomhandelingen en intercomhandelingen
  • BHV
  • Sleutelbeheer, -registratie en eventueel het opstellen daarvan
  • Controleren van werkzaamheden en aftekenen van bonnen van leveranciers
  • Het opstellen van huisregels

Maak vandaag nog kennis met onze gastvrije professionals

Voert uw huidige leverancier alleen beveiligingswerkzaamheden uit en bent u benieuwd hoeveel onze aanpak u kan besparen? Gastheerschap transformeert het kantoor naar sociale ontmoetingsplek voor collega’s en zakenrelaties, terwijl de ervaren en goed opgeleide professionals van Safety Guard een oogje in het zeil houden. Wel zo fijn, en zeker zo veilig. Heeft u interesse in ons gastheerschap? Plan dan een oriënterend gesprek in! Gedurende dit gesprek zullen wij u volledig inlichten over de diensten die wij aan u kan leveren. Voor het maken van een afspraak belt u naar 0320 219 600.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht