Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Schoonmaakbedrijf Lelystad

Schoonmaakbedrijf in Lelystad, Flevoland

Het schoonmaakbedrijf van Safety Guard in Lelystad, Flevoland, heeft een speciaal kwaliteitsprogramma ontwikkeld. Hierdoor zijn de facilitaire medewerkers breder inzetbaar dan andere facilitaire medewerkers die een standaard werkprogramma volgen. Sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in beveiligingsdiensten en uitgegroeid tot een solide gesprekspartner voor zowel beveiliging- als facilitaire vraagstukken. Schakelt u één bedrijf in, in plaats van drie verschillende bedrijven voor uw beveiligings- en schoonmaakwerkzaamheden?

Een schoonmaakbedrijf in Lelystad, Flevoland, dat bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen en verwachtingen in kaart gebracht wat betreft de schoonmaakwerkzaamheden. Aan de hand van deze gegevens gaan wij op zoek naar geschikte schoonmakers die daadwerkelijk het verschil maken. Wij garanderen dat uw verwachtingen waargemaakt worden en kosten gereduceerd worden. Dankzij de zorgvuldige selectie, zullen onze schoonmaaksters perfect aansluiten bij uw bedrijfscultuur en bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Safety Guard: naast schoonmaakbedrijf in Lelystad, Flevoland, ook in te schakelen voor beveiligingswerkzaamheden

Of u nu op zoek bent naar evenementbewaking, bouw- en terreinbewaking of objectbeveiliging en gastheerschap, Safety Guard zorgt er graag voor dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Het gevoel van veiligheid is voor iedereen verschillend en daarom bespreken wij graag uw verwachtingen in een oriënterend gesprek. Op deze manier kunnen wij de beste beveiligers voor uw selecteren. Kiest u voor beveiliging van Safety Guard in Lelystad? Dan kunnen we ook andere werkzaamheden voor u uit handen nemen, zoals:

  • Handhaving bij misdragingen;
  • BHV;
  • Naleving van de huisregels;
  • Visitatie;
  •  

Maak gebruik van onze uitstekende diensten

Wilt u ook besparen op beveiliging of schoonmaakwerkzaamheden? Kiest u dan voor het schoonmaakbedrijf in Lelystad, Flevoland, dat breed inzetbaar is. Ontvangt u graag meer informatie over één van onze facility services? Bel dan naar 0320 219 600 of vul ons contactformulier in.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht