Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Schoonmaakbedrijf Lelystad

Schoonmaakbedrijf Lelystad

Het schoonmaakbedrijf in omgeving Lelystad in Flevoland heeft een speciaal kwaliteitsprogramma ontwikkeld, waardoor de facilitaire medewerkers breder inzetbaar zijn dan andere facilitaire medewerkers die een standaard werkprogramma volgen. Deze completer opgeleide schoonmaaksters vindt u bij Safety Guard. Sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in beveiligingsdiensten en uitgegroeid tot een solide gesprekspartner voor zowel beveiliging- als facilitaire vraagstukken. Schakelt u één bedrijf in, in plaats van drie verschillende bedrijven voor uw beveiligings- en schoonmaakwerkzaamheden?

Een schoonmaakbedrijf in omgeving Lelystad, Flevoland dat bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen en verwachtingen in kaart gebracht wat betreft de schoonmaakwerkzaamheden. Aan de hand van deze gegevens gaan wij op zoek naar geschikte schoonmaaksters die daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Wij garanderen dat uw verwachtingen waargemaakt worden en kosten gereduceerd worden. Dankzij de zorgvuldige selectie, zullen de schoonmaaksters perfect aansluiten bij uw bedrijfscultuur en bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Safety Guard naast schoonmaakbedrijf in Lelystad, Flevoland ook in te schakelen voor beveiligingswerkzaamheden

Of u nu op zoek bent naar evenementbewaking, bouw- terreinbewaking of objectbeveiliging en gastheerschap, Safety Guard zorgt er graag voor dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Het gevoel van veiligheid is voor iedereen verschillend en daarom bespreken wij graag uw verwachtingen in een oriënterend gesprek, zodat wij de beste beveiligers voor uw kunnen selecteren. Kiest u voor beveiliging van Safety Guard? Dan kunnen ook andere werkzaamheden uit handen worden genomen zoals:

  • Handhaving bij misdragingen;
  • BHV- werkzaamheden;
  • Naleving van de huisregels;
  • Visitatie;
  • Controle bij de in- en uitgang.

Wilt u ook besparen op beveiliging en schoonmaakwerkzaamheden? Kiest u dan voor het schoonmaakbedrijf in Lelystad, Flevoland dat breed inzetbaar is. Ontvangt u graag meer informatie over één van onze diensten? Dan kunt u ons bellen op het telefoonnummer 0320-219600.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht