Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Surveillancedienst

Surveillancedienst

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in Lelystad dat u kunt inzetten voor een surveillancedienst? Kiest u voor Safety Guard, dan bent u verzekerd van beveiligers die nooit een oproep missen, punctueel zijn en altijd op tijd zijn. Op die manier wordt het object optimaal beveiligd, zelfs wanneer u voor de goedkoopste vorm van beveiligen kiest. Wij werken in kleine werkgebieden zodat er goed overzicht gehouden kan worden. Door het ontbreken van een routine in de routes, is onze surveillancedienst moeilijk te doorgronden. Bent u geïnteresseerd in onze surveillancedienst? Wij horen graag uw wensen in een oriënterend gesprek.

Naast surveillancedienst is Safety Guard in te schakelen voor vele andere beveiligingsdiensten

Staat er binnenkort een evenement op de planning waarvoor u nog op zoek bent naar beveiliging of is er een object dat beveiligd moet worden? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. Onze medewerkers worden door de directie zorgvuldig uitgekozen zodat zij bij kunnen dragen aan uw bedrijfsdoelstellingen en aansluiten bij uw bedrijfscultuur. Zo past de beveiliger niet alleen qua uiterlijk bij uw evenement, maar ook op communicatief niveau. Uiteraard ligt de focus op het beveiligen van uw evenement, maar ook andere werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden door de beveiliger van Safety Guard. Heeft u interesse in de surveillancedienst of een andere dienst? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0320 219 600. Onze gedreven medewerkers staan u graag te woord en plannen graag een oriënterend gesprek voor u in.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht