Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Terreinbewaking

Terreinbewaking

Wilt u terreinbewaking inschakelen voor een evenement in Lelystad en omstreken of een andere gelegenheid? Dan bent u bij Safety Guard aan het juiste adres. Ons bedrijf is in 1998 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een solide gesprekspartner voor beveiliging en facilitaire vraagstukken. Kiest u voor beveiliging van Safety Guard, dan bent u verzekerd van beveiligers die daadwerkelijk bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen. Wij selecteren op een zorgvuldige manier de mensen die het beste aansluiten bij uw bedrijfscultuur. Wij horen graag uw wensen en verwachtingen wat betreft terreinbewaking en zorgen dat de beveiligers tijdig op de plaats van bestemming staan om uw terrein optimaal te bewaken.

Door terreinbewaking van Safety Guard zal diefstal voorkomen worden

Onze completer opgeleide beveiligers zijn in staat om preventief te beveiligen om diefstal te voorkomen. En dit resulteert in zowel financiële- als operationele besparingen. Bent u naast terreinbewaking ook geïnteresseerd in andere diensten zoals evenementbewaking, objectbeveiliging, surveillancediensten en alarmopvolging? Dan horen wij dit uiteraard graag. In een oriënterend gesprek horen wij graag uw wensen en verwachtingen en geven we u graag persoonlijk advies. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een specifieke dienst zoals terreinbewaking? Dan kunt u bellen naar het telefoonnummer 0320 219 600. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht