Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Evenementenbeveiliging

Safety Guard Lelystad heeft een uitgebreide ervaring met het verzorgen van evenementenbeveiliging. Graag zetten wij onze kennis en ervaring ook in op uw evenement. Onze speciaal getrainde medewerkers zorgen er niet alleen voor dat uw bezoekers niets overkomt, maar dragen ook bij aan een positieve sfeer. De beveiliging is wel aanwezig, maar komt nooit op de voorgrond. Op die manier kan uw evenement ongestoord plaatsvinden, in een veilige en rustige sfeer.

Vriendelijke en veilige evenementenbeveiliging

Zeker in het huidige klimaat is het beveiligen van evenementen noodzakelijk. Maar hoe zorgt u ervoor dat de maatregelen die u treft, de sfeer en toon van uw evenement niet overschaduwen? We weten precies hoe we dat moeten aanpakken. Hoe gaan we te werk? Door de evenementenbeveiliging goed uit te denken en op te zetten. Hierbij maken we gebruik van moderne apparatuur en zetten we ervaren beveiligers met de juiste uitstraling in. Zo bent u zeker van een optimale evenementenbeveiliging op uw locatie.

Uw evenement beveiligd?

Organiseert u een festival of feest, of een ander evenement in Lelystad  en omstreken? En heeft u behoefte aan een beveiligingsbedrijf dat uitgebreid met u meedenkt over de beste manier om uw evenementenbeveiliging vorm te geven? Dan staan wij voor u klaar. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen en beveiligen uw evenement op een professionele manier. Neem nu telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0320 219 600 en we gaan graag met u in overleg over de verschillende mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht