Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Bouwbewaking

Bouwbewaking is essentieel op iedere bouwplaats. Ieder jaar is er voor miljoenen euro’s schade aan bouwterreinen in Lelystad en omstreken. Voor mensen met kwade opzet is het vaak een makkelijk doelwit: de bouwplaatsen zijn slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk. In de nacht of in het weekend loopt u dus veel risico, dat uw materialen of gereedschappen worden ontvreemd, of dat er schade wordt aangericht. Safety Guard ondersteunt u graag met een professionele beveiliging, zodat problemen vermeden worden.

Bouwbewaking met de nieuwste technieken

Het beveiligen van de bouwplaats in Lelystad laat u over aan onze professionals. Alleen het ophangen van een paar camera’s voor bouwbewaking, zoals op veel bouwterreinen in Nederland gebeurt, is niet genoeg. Om een goede oplossing te bieden tegen diefstal en vandalisme werken we met professioneel materiaal en met ervaren mensen, die weten wat er bij goede beveiliging komt kijken. We zorgen voor een uitstekende bouwbewaking met de nieuwste technieken. Daarbij komen onze medewerkers uw bouwplaats controleren. Hierbij zijn ze binnen een mum van tijd ter plaatse mocht er zich iets voordoen.

Maximale controle over uw bewaking

Met jarenlange ervaring in de bouwbewaking weten wij precies wat er nodig is om uw bouwplaats optimaal te beveiligen. Wij overleggen uitgebreid met u en passen onze bouwbewaking aan op de verschillende fases van het bouwproces. Zo zit de beveiliging het werk nooit in de weg en blijft die te allen tijde maximaal effectief. Heeft u interesse in professionele beveiliging? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0320 219 600. Samen met u bekijken we hoe we de bewaking op uw terrein vormgeven.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht