Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Beveiligingsbedrijf Almere

Beveiligingsbedrijf Almere

Zoekt u een beveiligingsbedrijf in omgeving Almere die u voor zowel facilitaire werkzaamheden als beveiligingswerk kunt inschakelen? Wij van Safety Guard selecteren zorgvuldig ons personeel zodat wij u de beste mensen kunnen garanderen voor uw onderneming. In een persoonlijk gesprek ondervinden wij graag uw wensen en verwachtingen en zoeken we aan de hand van deze informatie de beveiligers die echt bij uw onderneming passen. Kiest u voor Safety Guard, beveiliging in Flevoland? Dan bent u zeker van beveiliging in Flevoland die past bij uw bedrijfscultuur en bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Een beveiligingsbedrijf in omgeving Almere dat u voor meerdere werkzaamheden kunt inschakelen

Naast beveiligingsdiensten ook facilitaire werkzaamheden uitbesteden? Dat is mogelijk bij ons! Zo kunt u het beveiligingsbedrijf in omgeving Almere inschakelen voor onder andere:

  • Surveillancediensten

Schakelt u beveiliging in Flevoland van Safety Guard in? Dan weet u zeker dat alarmmeldingen snel en zeker worden opgevolgd.

Wilt u er zeker van zijn dat uw bouwproject beveiligd is en diefstal wordt voorkomen? Schakelt u dan het beveiligingsbedrijf in Almere in.

  • Schoonmaak

Schoonmakers die meer doen dan alleen schoonmaken, daar bent u van verzekerd wanneer u voor beveiliging in Flevoland door Safety Guard kiest.

Schakel onze mensen in voor meer dan alleen parkeerbeveiliging, zoals het beheer van uw parkeerfaciliteiten en gerelatieerde systemen. Ook onderhoud van de geautomatiseerde systemen behoort tot de mogelijkheden, afromen van betaalautomaten en ondersteuning bij bijvoorbeeld slagboom- en intercomhandelingen.

  • Evenementbeveiliging

Kiest u voor Safety Guard, het beveiligingsbedrijf in omgeving Almere? Dan kunt u rekenen op meer dan alleen beveiliging tijdens uw evenement. Denkt u aan toegangscontrole, BHV- werkzaamheden en gastheerschap.

Ontvangt u graag meer informatie over één van onze diensten die wij als beveiligingsbedrijf in omgeving Almere voor u kunnen uitvoeren? Belt u dan naar het telefoonnummer 0320 219 600. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht