Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Hotelbeveiliging

Heeft u behoefte aan deskundige hotelbeveiliging? Safety Guard in Lelystad heeft een professioneel team dat hun jarenlange ervaring in het beveiligen graag inzetten om u en uw gasten een goede nachtrust te bezorgen. Hotelbeveiliging vraagt om een gedegen aanpak met veel aandacht voor klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Uw wensen zijn bij ons dan ook de leidraad; het gaat er niet alleen om dat het hotel veilig is, maar ook dat de beveiliging niet in de weg staat bij andere werkzaamheden.

Professionele hotelbeveiliging vraagt om een goede aanpak

Iedere beveiligingsklus vraagt om een andere aanpak. Het beveiligen van een hotel is weer heel andere koek dan het veilig houden van een bouwterrein, een evenement of een ander object. Heeft u behoefte aan hotelbeveiliging? Wij gaan uitgebreid met u in overleg en stellen samen met u een plan op, zodat onze werkzaamheden helemaal in overeenstemming zijn met uw verwachtingen. Met moderne beveiligingstechnologie kunnen wij op afstand monitoren, maar we kunnen ook op verschillende manieren in uw hotel aanwezig zijn om eigendommen te beschermen en de veiligheid te garanderen. De juiste combinatie van mogelijkheden wordt ingezet om ook de hotelbeveiliging soepel te laten verlopen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Safety Guard in Lelystad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0320 219 600. Wij helpen u graag om uw hotel dag én nacht veilig te houden. U kunt ons inschakelen voor een langere periode of voor tijdelijke beveiliging. Onze ervaren en gepassioneerde medewerkers staan klaar om u te helpen op een manier die perfect aansluit bij uw wensen en uw eisen.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht