Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf dat u kunt inschakelen voor objectbeveiliging in Lelystad of elders in Flevoland? Safety Guard is uw partner voor objectbeveiliging en facilitaire vraagstukken. Wij maken voor u het verschil door onze mensen intern op te leiden zodat zij in staat zijn extra werkzaamheden uit te voeren. De daaruit resulterende veelzijdige professionals zorgen ervoor dat u zowel financieel als operationeel kunt besparen op personeel.

Objectbeveiliging in Lelystad en andere locaties in Flevoland

De speciaal geselecteerde beveiligers zijn zo uitgezocht dat zij bij uw bedrijfscultuur aansluiten en bijdragen aan uw doelstellingen om zo het beste resultaat te bereiken. Zonder de focus te verliezen op de primaire taak, namelijk objectbewaking bij uw bedrijf of organisatie in Flevoland, zijn de beveiligers die objectbeveiliging uitvoeren in te zetten voor andere werkzaamheden zoals:

  • Het begroeten en beantwoorden van vragen van bezoekers;
  • Het opnemen en doorgeven van meterstanden;
  • Het afhandelen van storingen bij licht, stroom en luchtbehandeling;
  • Het uitvoeren van BHV-werkzaamheden;
  • Het registreren en beheren van sleutels;
  • Het controleren van werkzaamheden;
  • Het aftekenen van leveranciersbonnen;
  • Het opstellen van huisregels;
  • Het onderhouden van een actief visitatiebeleid.

Als u echter enkel op zoek bent naar objectbewaking in Lelystad of Flevoland zonder bijkomende werkzaamheden is dat uiteraard ook mogelijk. Uw wensen vormen de basis van onze oplossingen voor objectbewaking in Flevoland.

Objectbewaking in Lelystad en Flevoland tegen zeer scherpe tarieven

Wij garanderen u financiële en operationele besparingen wanneer u kiest voor objectbewaking in Flevoland door Safety Guard. Wij beginnen op een scherp uurtarief rond de € 30,- inclusief bijkomende werkzaamheden. Als u naast objectbeveiliging ook evenementbewaking, bouw- en terreinbewaking, surveillancediensten of alarmopvolgingen nodig heeft, kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Benieuwd geworden hoe onze medewerkers voor u het verschil maken? Bel u ons vandaag nog voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek. Hierbij vertellen wij u alles over onze aanpak. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0320 219 600.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht