Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Objectbeveiliging

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Lelystad dat u kunt inschakelen voor objectbeveiliging? Safety Guard Lelystad is een solide gesprekspartner voor beveiliging en facilitaire vraagstukken. Onze aanpak maakt het verschil omdat onze mensen door ons worden opgeleid zodat zij in staat zijn extra werkzaamheden uit te voeren. Dit resulteert in zowel een financiële als operationele besparingen.

Objectbeveiliging en meer

De speciaal geselecteerde beveiligers zijn zo uitgezocht dat zij bij uw bedrijfscultuur aansluiten en bijdragen aan uw doelstellingen om zo het beste resultaat te bereiken. Zonder de focus te verliezen op de primaire taak, namelijk objectbewaking bij uw bedrijf of organisatie in Flevoland, zijn de beveiligers die objectbeveiliging uitvoeren in te zetten voor andere werkzaamheden zoals:

  • Bezoekers te woord staan;
  • Meterstanden opnemen en doorgeven;
  • Schoonmaakwerkzaamheden;
  • Afhandelen van verschillende storingen zoals licht, stroom en luchtbehandeling;
  • BHV-werkzaamheden;
  • Sleutelbeheer en registratie;
  • Controleren van werkzaamheden en het aftekenen van bonnen van leveranciers;
  • Het opstellen van huisregels.

Wilt u alleen objectbewaking in Flevoland zonder bijkomende werkzaamheden? Dan kan dat natuurlijk ook. Uw wensen vormen de basis van onze oplossingen voor objectbewaking in Flevoland.

Objectbewaking in Flevoland tegen een scherp tarief

Een financiële en operationele besparing, dat is wat wij u garanderen wanneer u voor objectbewaking in Flevoland van Safety Guard Lelystad kiest. Onze uurtarieven beginnen op een scherp tarief dat rond de €30,- is, inclusief eventueel bijkomende werkzaamheden. Bent u naast objectbeveiliging ook op zoek naar andere beveiliging zoals evenementbewaking, bouw- terreinbewaking en surveillancediensten en alarmopvolgingen? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Bent u benieuwd geworden hoe onze medewerkers voor u het verschil kunnen maken? Belt u ons voor het maken van een oriënterend gesprek en wij vertellen u alles over onze speciale aanpak. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0320-219600.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht