Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Objectbeveiliging Utrecht

Objectbeveiliging in Utrecht

Op zoek naar een beveiligingsbedrijf voor objectbeveiliging in Utrecht? Safety Guard is de partner bij uitstek voor het oplossen van beveiliging en facilitaire vraagstukken. Wij maken het verschil door het opleiden van ons personeel zodat zij in staat zijn extra werkzaamheden uit te voeren. Dit resulteert in financiële als operationele besparingen voor uw bedrijf – des te meer reden om met ons in zee te gaan!

Objectbeveiliging en vele andere taken voor uw locatie in Utrecht

Onze speciaal geselecteerde beveiligers worden uitgekozen op aansluiting bij uw bedrijfscultuur en hun vermogen om aan uw doelstellingen bij te dragen. Zo zorgen wij dat u altijd het beste resultaat kunt bereiken. Onze beveiligers vervullen vele ander taken voor u, zonder de focus te verliezen op hun primaire taak: objectbewaking van uw locatie in Utrecht. Zo doen zij onder andere:

  • Het te woord staan van bezoekers;
  • Het opnemen en doorgeven van uw meterstanden;
  • Het afhandelen van storingen in licht, stroom en luchtsystemen;
  • Het vervullen van BHV-werkzaamheden;
  • Het beheren en registreren van de sleutels van het object;
  • Het controleren van werkzaamheden en aftekenen van bonnen van leveranciers;
  • Het opstellen van een huisregelement;
  • Het implementeren van een actief visitatiebeleid.

Enkel geïnteresseerd in objectbewaking voor uw pand in Utrecht zonder gebruik te maken van deze bijkomende werkzaamheden? Dat kan dan natuurlijk ook. Wij passen ons altijd aan op uw wensen.

Objectbewaking tegen een scherp tarief

Wij garanderen u een financiële en operationele besparing wanneer u kiest voor van Safety Guard. Met uurtarieven rond de € 30,- inclusief bijkomende werkzaamheden houden wij onze prijzen scherp. Naast objectbeveiliging ook op zoek naar evenementbewaking, bouwterreinbewaking, surveillancediensten en alarmopvolgingen? Ook voor deze bewakingstaken bent u aan het juiste adres. Benieuwd geworden naar het verschil dat wij voor u kunnen maken? Plan vandaag nog met ons een oriënterend gesprek in! Hierin vertellen wij u alles over de unieke aanpak van Safety Guard. U kunt ons hiervoor telefonisch bereiken op 0320 219 600.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht