Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Tijdelijke beveiliging

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor tijdelijke beveiliging? Safety Guard in Lelystad kent de klappen van de zweep. Tijdelijke beveiliging voor bijvoorbeeld uw bouwplaats kan noodzakelijk zijn om waardevolle materialen te beveiligen. Daarvoor heeft u professionals nodig die met aandacht, ervaring en passie klaarstaan voor de tijdelijke beveiliging van uw eigendommen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? We leggen u graag uit hoe wij te werk gaan.

Tijdelijke beveiliging op uw locatie

Voor veel bouwterreinen, maar ook voor bijvoorbeeld winkelpanden, hotels en infrastructuurprojecten, kan tijdelijke beveiliging een uitkomst zijn. Of het nu gaat om een klein of een groot terrein, om een korte of een lange periode, Safety Guard in Lelystad is het bedrijf dat u in de arm neemt om ervoor te zorgen dat alle risico’s zoveel mogelijk afgedekt zijn. Met de meest moderne technologie en hoogopgeleide werknemers stellen wij alles in het werk voor de uitstekende beveiliging die uw bedrijf nodig heeft.

Neem contact op voor een passende oplossing

Met jarenlange ervaring is geen beveiligingsproject te gek voor ons bedrijf in Lelystad. Die kennis, die wij combineren met overtuiging en aandacht voor ons vak, maakt dat u zich geen betere partner kan wensen op het gebied van veiligheid. Neem dus direct contact met ons op en wij staan u graag te woord. U bereikt ons door te bellen naar 0320 219 600. Gezamenlijk bespreken we hoe we onze beveiligingsdiensten zo goed mogelijk vormgeven en uit kunnen voeren, zodat u zich daar absoluut geen zorgen meer over hoeft te maken.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht