Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor tijdelijke beveiliging? Safety Guard kent de klappen van de zweep. Tijdelijke beveiliging voor bijvoorbeeld uw bouwplaats kan een noodzaak zijn om de waardevolle materialen te beveiligen. Daarvoor heeft u professionals nodig, die met aandacht, ervaring en passie klaarstaan voor de tijdelijke beveiliging van uw eigendommen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. We leggen u graag uit hoe wij te werk gaan.

Tijdelijke beveiliging op uw locatie

Voor veel bouwterreinen, maar ook voor bijvoorbeeld winkelpanden, vastgoed, infrastructuurprojecten, kan tijdelijke beveiliging een uitkomst zijn. Of het nu gaat om een klein of een groot terrein, om een korte of een lange periode – Safety Guard is het bedrijf dat u in de arm neemt om ervoor te zorgen dat alle risico’s zoveel mogelijk afgedekt zijn. Met de meeste moderne technologie en hoogopgeleide werknemers stellen wij alles in het werk voor de beveiliging die uw bedrijf nodig heeft.

Een passende oplossing voor u

Met jarenlange ervaring is geen beveiligingsproject te gek voor ons bedrijf. Die kennis, die wij combineren met overtuiging en aandacht voor ons vak, maakt dat u zich geen betere partner kan wensen als het om veiligheid gaat. Neem dus direct contact met ons op, en wij staan u graag te woord. Dat kan op het telefoonnummer 0320 219 600. Samen met u bespreken we hoe we de beveiliging zo goed mogelijk vormgeven en uit kunnen voeren, zodat u zich daar absoluut geen zorgen meer over hoeft te maken.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht