Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Evenementenbeveiliging

Bent u voor uw evenement nog op zoek naar professionele evenementenbeveiliging? Wilt u evenementenbeveiliging die echt iets bij kan dragen aan uw bedrijfsdoelstellingen? Kiest u dan voor Safety Guard. Wij vinden het belangrijk dat de beveiligers die u inhuurt, passen bij uw bedrijfscultuur. Dat is wat wij u dan ook garanderen. Deze garantie maken wij mogelijk omdat wij het personeel uitzoeken aan de hand van een persoonlijk gesprek met u. Daarin achterhalen wij uw wensen en behoeften. Daarnaast voeren onze mensen ook graag andere werkzaamheden voor u uit tijdens een evenement.

Evenementenbeveiliging waar u van op aan kunt

Wij van Safety Guard werken met een persoonlijke aanpak. Zo bent u altijd verzekerd van evenementbeveiligers die zowel qua uiterlijk als communicatieniveau bij uw evenement aansluiten. Alhoewel het beveiligen van het evenement de hoofdtaak is, kunnen onze evenementbeveiligers breder ingezet worden. Denkt u hierbij aan:

  • Bezoekers verwelkomen en te woord staan;
  • Controlewerkzaamheden uitvoeren bij de in- en uitgang;
  • Visitatie;
  • Handhaving bij misdragingen;
  • BHV-werkzaamheden;
  • Aanspreekpunt zijn voor de horecapolitie.

Bent u benieuwd geworden wat onze evenementenbeveiliging voor uw evenement kan betekenen? Wij vertellen u graag meer over onze aanpak wat betreft de evenementenbeveiliging. Neemt u ook eens kijkje bij onze andere diensten zoals bouw- terreinbewaking, objectbeveiliging en surveillancediensten en alarmopvolging. Naast deze diensten kunt u ons ook voor facilitaire werkzaamheden inschakelen. Of heeft u vragen over een bepaalde dienst? Dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0320-219600.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht