Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Werfbewaking

Professionele werfbewaking rond Lelystad is een must voor iedere locatie. Wie enige ervaring heeft in de bouwsector, weet hoe essentieel het is om de werfbewaking professioneel op te zetten. Bij Safety Guard helpen we u graag om uw werf veilig te houden. We passen onze bewaking speciaal aan uw wensen en eisen aan. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

De optimale werfbeveiliging op uw locatie

De tijden dat een hek om het bouwterrein of het ophangen van een enkele camera’s genoeg was om problemen en diefstal op uw werf te voorkomen, zijn allang vervlogen. Op een bouwterrein is voor dieven veel te halen aan materiaal en gereedschap. De werfbewaking moet daar dan ook op aansluiten. In de professionele werfbewaking werken we dan ook met de nieuwste technologie. Een combinatie van elektronische bewakingstechnologie, controles en surveillance maakt een einde aan ongewenste bezoekers. We hebben veel ervaring met het bewaken van bouwterreinen, en zet die kennis graag voor u in.

Safety-oplossingen op maat

Iedere werf is anders en dus moet de bewaking naadloos aansluiten op het terrein, het werkproces en op uw wensen en eisen. Onze ervaren medewerkers staan dan ook voor u klaar om de werfbewaking op de juiste manier vorm te geven en zo effectief mogelijk in te zetten. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan per telefoon contact met ons op. Dat kan op het nummer 0320 219 600.

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht