Ervaring

Vertrouwen

Kwaliteit

Home » Objectbeveiliging Amsterdam

Objectbeveiliging Amsterdam

Bent u op zoek naar objectbeveiliging voor uw pand in Amsterdam? Dan gaat u met Safety Guard in zee. Wij lossen al uw vraagstukken rondom beveiliging en facilitaire zaken gericht voor u op. Onze mensen worden door ons intern opgeleid zodat zij in staat zijn extra werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor maken wij in zowel een financiële als operationele besparingen voor u het verschil.

Objectbeveiliging voor uw pand in Amsterdam

Onze speciaal geselecteerde beveiligers worden uitgezocht op affiniteit met uw bedrijfscultuur en capaciteit om bij te dragen aan uw doelstellingen. Zo behaalt Safety Guard samen met u het beste resultaat. Hoewel de primaire taak van onze beveiligers natuurlijk objectbewaking van uw locatie in Amsterdam is, zijn zij dankzij onze training tevens in te zetten voor andere werkzaamheden:

  • Bezoekers te woord staan;
  • Meterstanden opnemen en doorgeven;
  • Afhandelen van verschillende storingen zoals licht, stroom en luchtbehandeling;
  • BHV-werkzaamheden;
  • Sleutelbeheer en registratie;
  • Controleren van werkzaamheden en het aftekenen van bonnen van leveranciers;
  • Het opstellen van huisregels.
  • Actief visitatiebeleid

Heeft u enkel interesse in objectbewaking voor uw pand in Amsterdam? Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Uw vraagt, wij leveren. Daarom blijven wij dé partner bij uitstek voor objectbewaking in Amsterdam.

Objectbewaking in Amsterdam tegen scherpe prijzen

Wij garanderen financiële en operationele besparingen wanneer u kiest voor objectbewaking in Amsterdam door Safety Guard. Onze uurtarieven beginnen met een scherp tarief rond de € 30,- inclusief eventueel bijkomende werkzaamheden. Als u naast objectbeveiliging ook op zoek bent naar andere vormen van beveiliging zoals bouw- terreinbewaking, surveillancediensten, evenementbewaking en alarmopvolgingen? Al deze diensten kunnen wij u met plezier aanbieden. Geïnteresseerd in hoe wij voor u het verschil kunnen maken? U kunt ons telefonisch bereiken op 0320 219 600 voor het inplannen van een oriënterend gesprek. Hierin kunnen wij u alles vertellen over onze speciale aanpak. Graag tot ziens bij Safety Guard!

Wilt u meer informatie of direct in contact met een van onze medewerkers, druk dan op de contactknop voor verdere informatie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht